Antek Królikowski i Joanna Opozda ROZSTALI SIĘ! „Wyszło szydło z worka”

Fot. Instagram.com/asiaopozda

Antek Królikowski i Joanna Opozda rozstali się! Aktorka opublikowała post, w którym oficjalnie ogłosiła koniec związku.

Antek Królikowski i Joanna Opozda na gorących zdjęciach >>

W lipcu 2020 roku Antek Królikowski potwierdził związek z Joanną Opozdą. Od tamtej pory tworzyli jedną z najgorętszych par polskiego show-biznesu. Oboje publikowali też wspólne zdjęcia i filmiki w mediach społecznościowych.

Antek Królikowski i Joanna Opozda zerwali. Oświadczenie

29 grudnia Joanna Opozda postanowiła odpowiedzieć na liczne pytania dziennikarzy oraz mediów o to co dzieje się w jej związku. Aktorka potwierdziła, że nie jest już dziewczyną Antka Królikowskiego.

W odpowiedzi na liczne pytania od dziennikarzy i mediów chciałabym potwierdzić, że rozstaliśmy się z Antkiem. Antkowi szczerze życzę wszystkiego co najlepsze. Mam nadzieje, że w nadchodzącym roku poukłada swoje sprawy. Ja też planuję skupić się na tym co zawsze chciałam robić. Dlatego ograniczam social media. Do zobaczenia. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku – czytamy.

Joanna Opozda o związku z Antkiem Królikowskim: „To nie była miłość od pierwszego wejrzenia” >>

W komentarzach pojawiło się mnóstwo słów wsparcia dla Joanny Opozdy. Niektórzy fani podejrzewali, że związek z Antkiem Królikowskim nie będzie trwał długo.

A jak każdy pisał, że Antek nie nadaje się do związku itp., zmienia jak rękawiczki i krzywdzi kobiety to wielkie oburzenie było.... Wyszło szydło z worka.

Antek słynie z tego ze długo w związkach nie wytrzymuje, więc czułam, że tak będzie. Asiu jesteś piękną kobietą i wartościową i jeszcze spotkasz tego wyjątkowego mężczyznę.

I chciałoby się powiedzieć - a nie mówiłam...

Czułam, że tak będzie. Wszystkiego dobrego dla Ciebie – czytamy.

A Wy trzymaliście kciuki z tę parę?